Tegn fra ånder

On 2. maj 2013

Det følgende er måder, hvorpå ånder uden brug af medium fortæller deres efterladte, at de stadigvæk er hos dem :

* LYS. Mange gange vil du se, at lyset blinker i stuen, eller at nye pærer brænder ud med det samme. Som regel bliver lysene påvirket, når ånderne tilbringer en masse tid sammen med dig, eller når de ved, at det er en måde at få din opmærksomhed på.

* MUSIK. Mange gange er ånder på deres egen måde i stand til at påvirke dig med en sang eller melodi, eller du tænker på dem, når melodien bliver spillet i radioen.

* URE. Det er blevet rapporteret, at et ur vil gå i stå på nøjagtigt det tidspunkt, hvor familiemedlemmet døde, eller at et ur holder op med at virke uden nogen påviselig grund.

* Telefoner og telefonsvarere. Efter nogen er død, er det muligt at modtage en opringning, hvor ingen er i den anden ende af røret. Eller man kan faktisk høre åndens stemme. I nogle tilfælde er stemmen blevet optaget på en telefonsvarer.

* Lugte. Et meget almindeligt tegn, umiddelbart efter nogle få måneder efter bortgang, er lugt. Pludselig bliver man opmærksom på en svag lugt af cigar, eller roser, eller en velkendt parfume. Disse dufte er tydeligt associeret med dem, der er gået bort. F.eks. kan den efterladtes mor måske have brugt en bestemt parfume, og pludselig fylder den rummet. Det samme gælder for cigaretlugt , hvis den døde var ryger. Disse dufte eller lugte er måder, som de afdøde benytter til at vise os , at de er i nærheden.

Comments are closed.