Referencer

I have just hired Bettina, while she was recommended to me, and i must say she has proven her skills in a very professionel and holistik epic way. So i can only recommend her to others.

Kim Novaa, CEO, Clinic Qura

Jeg har efterhånden brugt Bettina mange gange i forbindelse med ledelse af personale, personlig udvikling, valg af medarbejdere, samtaler og virksomhedsrådgivning, og hver gang med fantastisk resultat.

Jeg har også brugt Bettina i privat regi, og vil til enhver tid gøre det igen.

Bettina er en menneskekender, er ærlig og siger tingene som de er uden at pakke noget ind. Jeg kan kun give Bettina mine varmeste anbefalinger.

Katja Nørgaard, Indehaver, Klinik Nørgaard

Bettina er en fantastisk coach, som jeg kun kan give min varmeste anbefaling.

Med stor passion og ekstremt nærvær mestrer hun hele processen omkring coachingen og guider klienter meget sikkert tættere på deres mål.

Med sin MEGET fine intuition er hun fantastisk til at læse og forstå mennesker og coacher dem til det De VIRKELIG ønsker.

Jeg har selv benyttet Bettina flere gange. Hver gang har jeg rykket mig tættere på mine mål og gået fra sessionen med større indsigt og forståelse af hvad der er virkelig væsentligt for mig og hvordan jeg konkret kommer videre med mine mål.

 

Michael Bilde,  Managing Director, C.L. Seifert Finland OY

 

Bettina Sonne er en yderst kompetent coach, som jeg har haft lejlighed til at arbejde med adskillige gange.

Hun formår at hjælpe mennesker med at udnytte deres fulde potentiale og nå deres mål. Bettina har en evne til at se ind i mennesker og bruger sit kald på at hjælpe og guide andre på deres vej mod målet.

 

Linette Emborg, HR Partner, Nordea

 

Jeg har brugt Bettina som coach og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Bettina kan få enhver person eller team igennem processen fra mål-beslutning til egentlig plan på en yderst professionel måde.

Hun har varme, empati og tøver ikke med at holde fast og følge op.

Jeg vil til enhver tid hyre Bettina som Life coach.

 

Marie-LouiseWegener, Consumer Marketing Manager, Symantec