Hvem er jeg

bettina_3

Mit navn er Bettina Sonne. Jeg er født clairvoyant.

Det har altid været naturligt for mig da min familie, på min mors side, besad store terapeutiske kræfter.
Jeg har i mange år arbejdet med personlig udvikling og den menneskelige psyke i kraft af,
at jeg har arbejdet som frisør i mange år – deri gennem med mange forskellige typer mennesker.

Min interesse for personlig udvikling har jeg altid haft. Og gennem samtaler med mennesker
prøver jeg at bringe dem i bedre kontakt med områder i deres liv,som kan blokere for en fuld livsudfoldelse – gi dem en positiv energi – og livsglæde med masser af lys og kærlighed.

Min evner som clairvoyant har jeg haft hele livet. Jeg startede meget tidligt med at kunne forudse ting i min familie som ville ske, bla. sygdom og dødsfald. Da tingene så skete, troede jeg altid at det var selvforskyldt. Hver gang dette opstod, blev mine evner mere og mere udviklede. Og op i gennem min skoletid og ungdomsår opsøgte jeg alt hvad der var anderledes Bl.a andre clairvoyanter og forskellige behandlere.

I dag arbejder jeg både med clairvoyance og healing.

Jeg arbejder med spirituel vejledning, par-coaching- børn – alm. dagligdags problemer m.m. Det vil være forskelligt fra menneske til menneske hvilken form, der er den mest gavnlige for at rette op på den enkeltes ubalance.

Jeg arbejder med en kraftig – universel energi både i clairvoyance og healing. Denne energi rummer en dyb og betingelsesløs kærlighed, der kan åbne alle døre, uanset hvor lukkede de er.

Min store interesse er at vidergive næstekærlighed og et bedre syn på ting i menneskers liv.

Under en session anvender jeg mine clairvoyante evner, så jeg kan skabe klarhed der hvor der er forvirring. Jeg understøtter et menneske i dets livsproces, til at gøre opmærksom på arbejdsområder og til at få sat lys på det enkelte menneskes særlige potentialer.

Gennem en kombination af samtale, clairvoyant rådgivning møder jeg hver enkelt ud fra der hvor de er.

Jeg forsøger hele tiden at videreudvikle mine medfødte gaver i form af kurser og seminarer.