Events

 • KLARSYNSDEMONSTRATION

 • KLARSYNSDEMONSTRATION

  • BETTINA SONNE – Medie, clairvoyant & healerDa der har været stor efterspørgelse på ovenstående, har jeg sammensat et foredrag, der omhandler det spirituelle univers.Undervejs vil jeg fortælle om personlige oplevelser og historier fra det virkelige liv. Deriblandt min barndom hvor jeg havde en usynlig ven, Margrethe. Samt min ungdom, som var fyldt med bekymringer og familie, der stille og roligt listede over på “den anden side”. Mit voksne liv, i dag, er aldrig kedeligt. Jeg kan aldrig tage på en ferie og tro, at jeg skal slappe af i 14 dage – for der sker altid noget uventet. Enten sprænger generatorne i luften eller også falder folk om på stranden – aldrig har jeg fred.MEDIUM:
   Et medie har evnen til at knytte en kontakt mellem åndeverdner og den fysiske verden – til vore afdøde relationer. Ved denne forbindelse er det muligt at videregive informationer og kendetegn, det vil typisk være fra venner og slægtninge.CLAIRVOYANCE:
   Det betyder klarsyn, og er en evne til at se andre niveauer af tilværelser end det fysiske. Med sådanne højere synsevner er man f.eks. i stand til at se både frem og tilbage i tiden hvilket er årsagen til, at en clairvoyant kan rådgive omkring fortidige, nutidige og fremtidige begivenheder.AFDØDEKONTAKT:
   Ved afdødekontakt har man mulighed for at komme i kontakt med afdøde slægtninge og venner, som ønsker at meddele sig til pågældende. Som medie kan jeg ikke bestemme, hvem der kommer og hvornår. De afdøde har deres frie valg til at ønske kontakten.

   Da det er afdødekontakt vil der helt klart være nogle, som vil blive involveret og kontakt af mine hjælpere på “anden sal”.

   ________________

   Da der er begrænset antal pladser, er det efter først til mølle-princippet.

   Caféen har lukket – så medbring gerne selv drikkevarer.

   Forsalgsbillet(er): http://www.billetto.dk/da/events/klarsynsdemonstration2013
   (Salget stopper mandag d. 29 april, 2013)

   Kom i god tid da jeg starter præcis kl. 14:00, da dørene bliver lukket.

   – De kærligste hilsner
   Bettina ♥

  Nygårds Plads 31, 2605 Brøndby

   

—————————————————————————————————

Invitation til Alternativ Helsemesse i Hvidovre

Søndag den 5. maj 2013 afholdes en spændende
Alternativ messe i Frihedens Idræts- center, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre, fra klokken 10-17.

 

Helsemesse i Hvidovre
 
Kom og besøg min stand. Jeg udfører clairvoyance på 10 minutter. Pris 200,-
(Der kan kun bestilles tid på selve standen, på dagen.)