En ven for livet

On 2. maj 2013

Da jeg i sin tid havde frisørsaloner, havde jeg en del ansatte. En af mine ansatte var en mand i 30’erne, som var blevet træt af faget og ville skifte til noget andet. Han var en utrolig dygtig frisør, og jeg prøvede at overtale ham til at blive. Men han ville prøve noget nyt…

Efter en del år kom han forbi og hilste på, han var imellemtiden blevet gift og havde fået to små børn, men da jeg kiggede på ham, kunne jeg se, at han ikke var glad. Jeg spurgte om der var noget i vejen, men det sagde han, at der ikke var.

Jeg havde endnu en ansat i salonen, som sås med denne mand privat til fester m.m., og jeg fik fortalt, at disse to små børn altid var syge og ofte indlagt på hospitalet med forskellige ting. Hans forhold til sin kone var “fantatisk”.

Så gik der et års tid mere og en morgen kom der en kunde ind i salonen, og fortalte der var en egoist, der var hoppet ud foran toget på Glostrup Station. Hvilket var så forfærdeligt, for når mennesker gør sådan noget, ser de det som sidste udvej…

Hele dagen gik faktisk med at snakke om denne mand, som var hoppet ud foran toget; Det var i radioen og tv’et…

Ikke før næste morgen ringede min kvindelig assistent til mig, og fortalte at manden, som jeg havde haft ansat i årevis, var ham, der var hoppet ud foran toget..

Vi sad alle og var fuldstændig uforstående overfor det, men inderst inde vidste jeg jo godt, at han havde det så dårligt. Han var en meget privat mand, og han holdt alt indtil kroppen.

Nu springer jeg lige en del år frem i tiden…

Jeg skulle på et spiriutelt kursus inde i byen i 3 mdr.. Vi var ca. 20 personer på det kursus, der handlede om selvudvikling samt clairvoyance m.m.. Efter 14 dage skulle vi lave en øvelse, hvor vi skulle tale med afdøde – det kunne være familemedlemmer, venner eller andre…

Vi skulle inddeles i grupper, og vi var så 4 stk. i vores gruppe. Pludselig rejser en sig op i min gruppe, og kommer hen til mig og siger, at der er en mand, der vil tale med mig…
Hun siger: “Du har spurgt til den mand i snart 10 år, og han har ville tale med dig i årevis, så nu er han her igen”. Jeg vidste med det samme, hvem han var, og endelig kunne jeg høre historien, som var så sørgelig, fra ham selv.

Han havde bla. skrevet en masse afskedsbrev til hele familien, forberedt sig i 2 mdr. forinden og kunne slet ikke se anden udvej, elskede ikke sin kone mere, kunne ikke klare at se hans børn lide og der var så mange ting… Det ville være et nederlag at opsøge en psykolog, for han havde så mange ting.

Han fortalte mig, at han havde været så glad for mig, fordi jeg altid mødte ham der, hvor han var, og ikke dømte ham eller talte dårligt om ham. Han havde været glad for at arbejde for mig og syntes jeg var dygtig til at køre forretning. Han kunne se hvor heldig jeg var, fordi jeg har stor indsigt i mennesker… Jeg fik lagt låg på, og kan nu roligt igen komme videre i mit liv. Netop fordi jeg havde så mange spørgsmål til ham og fik alle mine svar..

I dag hidkalder jeg personen når noget handler om død, selvmord m.m., og han kommer hver gang.

En ven for livet… ♥

Comments are closed.