En historie fra det virkelig liv

On 21. oktober 2013

For mange år siden var jeg inde i en svær periode i mit liv, jeg havde lyst til forandring.

I mange uger bad jeg til de højere magter om hjælp, til at vise mig vejen jeg skulle gå..

En dag på mit arbejde, sådan op af formiddagen, kom der pludselig en stor kvinde ind i salonen. Hun var en kraftig kvinde med stort hvidt hår, som så helt fantatisk ud. Hun begyndte at læne sig hen over disken og kiggede mig dybt i øjenene.

Og sagde hun på engelsk: “Du har bedt de højere magter om hjælp, og nu er jeg her, – Jeg er din skytsengel”

Jeg må indrømme, at jeg et øjeblik troede at jeg var blevet tosset. Jeg var tavs et øjeblik før jeg svarede hende.

Det skal lige siges at hun var en moderne sigøjner, med lyserød Lacoste trøje, guld over det hele i kæmpe kæder og helt hvide flotte tænder.

Så jeg spurgte hende, hvad hun ville have til gengæld svarede hun: “Jamen jeg vil bare gerne have sat hår”. Det syntes jeg da var helt okay – Hun satte sig ude ved vaskepladserne, og begyndte at fortælle mig om mit ægteskab, mine børn, mine ansatte, min elsker m.m.

Da vi var færdige og jeg skulle til at føntørre hendes hår, tog hun mig i hånden og sagde: “Der kommer en mand fra USA, han vil vælte dig omkuld med masser af kærlighed”. Hun fortalte så hvad han arbejdede med, hans nuværende situation, og at jeg ville møde ham på en måde der ikke var set før…

Jeg tænkte: Ja ja det skal nok være rigtig. Det skal lige siges at siden jeg var lille, vidste jeg at jeg skulle giftes med en Amerikaner. Men det fortalte jeg hende ikke. Faktisk fortalte jeg INTET overhovet, jeg lyttede kun.

Da jeg var færdig med at føntørre hende, rejste hun sig og sagde: “Vi ses snart igen”.

Så kunne jeg jo tænke over det..!! – Og det må jeg sige jeg gjorde….

Da der var gået ca. 3 uger kom hun igen med to andre som også skulle have sat hår gratis “Noget for noget” – som hun sagde. Denne gang havde hun en taske med, og i den var der en kæmpe glaskugle. Jeg havde ALDRIG set så stor en glaskugle før. Hun tog mig i hånden og hev mig ud i køkkenet – som jeg aldrig havde vist hende før – så tog hun kuglen frem og lagde den i min hånd, og så begynde hun at tale.

Det først hun fortalte var, at en af mine ansatte snød mig helt vild, han tog af kassen, klippede i salonen, og skrev det ikke ind i bestillingsbogen m.m. Jeg havde selv en mistanke om det, men var så ulykkelig at jeg ikke kunne overskue at fyre ham på det tidspunkt, fordi jeg havde brug for at finde mig selv først – hvilket selvfølgelig var total åndsvagt..set i bakspejlet. Det havde så store omkostninger bagefter.

Samtidig siger hun pludselig: “Du kender godt den mand der skal komme, du har kun hørt om ham, men ikke mødt ham”. Straks tænkte jeg: “Bare det ikke er en kunde”. Jeg havde den politik, at kunder og privatliv hænger ikke sammen. Så rejste hun sig og gik, og så sad jeg der med 5000 spørgsmål..

Der gik så ca. en måned, så kom hun tilbage med nye familiemedlemmer denne gang 6 stk. Det syntes jeg var lige i overkanten – som om hun hele tiden afprøvede mig , hvor langt jeg ville gå – så jeg sagde 2 stk. Hun sagde okay, satte sig ned og begyndte at snakke.

Denne gang sagde hun, at nu var tiden nær. Jeg skulle bare tage det roligt og ikke tænke så meget (hvilket jo var fuldstændigt umuligt, hun havde jo sat himmel og hav i bevægelse), hun kom med nogle oplysninger omkring forskellige ting, og jeg tænkte ja ja, vi ser på det.. Så rejste hun sig kiggede mig i øjenene og sagde: “Det sker når du mindst venter det”.

Så gik der vel omkring 1 måned mere, og en dag jeg var hjemme – det var en lørdag – fik jeg en SMS på min telefon med et nummer jeg slet ikke kendte. Jeg skrev tilbage: “Du har fået forkert nr. og hvem er du ..?” ( som man nu gjorde dengang ).
Så fik jeg en besked tilbage: “Big Brother Is Watching you..” Så viste jeg hvem det var. Jeg havde i mange mange år haft en kvindelig ansat, som havde en søster, og denne mand var søsterens mand.. Jeg havde kun hørt om ham, aldrig talt med ham.

Meget underligt…. Igennem en uge skrev vi sammen rigtig mange gange, og da ugen var omme, uden jeg havde set ham eller noget, var jeg dybt forelsket i manden.

Vi begynder at ses, og efter meget kort tid, blev jeg skilt efter 18 år. Jeg begynder mit nye liv med denne mand, som jeg har mødt på en forkert SMS besked, og som er amerikaner. Jeg havde jo endda haft en ansat som tit har talt om ham – masser af gange..

Jeg fortalte så denne mand (som jeg den da i dag er gift med), om denne skytsengel. Det grinede han godt nok meget over, indtil en dag vi tog i BonBon-Land med ungerne. Pludselig høre jeg en masse latter, og en masse mennesker som talte amerikansk. Både min mand og jeg vender os om, og hvem står bagved os ? Det gør damen med det hvide store hår, med lyserød Lacoste trøje og masser af guldkæder om halsen m.m., og blinker til os begge. Min mand og jeg kigger på hinanden – i 10 sek. Måske – vender os om igen, og der er INGEN.. væk var de..

Comments are closed.