Døden

On 9. september 2013

Noget af det smukkeste jeg har oplevet i forbindelse med døden, var for nogle år siden.

Jeg blev ringet op og spurgt om jeg kunne klippe en kunde i hendes eget hjem, da kvinden var meget syg.

Det sagde jeg ja til, og et par dage efter kørte jeg hjem til hende.

Det var en meget kold formiddag, det var lidt diset i vejret og overskyet.

Jeg parkerede min bil, og er på vej imod haven, da jeg bliver stoppet lige ved indgangen…

Jeg bliver fuldstændig paf.. foran mig skinner solen fra en skyfri himmel. Himlen var helt blå, og det smukkeste syn mødte mig. Hele haven var helt gul af Erantis, som stod over det hele. Jeg elsker blomster og syntes det var helt fantastisk at se på, og fordi mine egne Erantis ikke var kommet op i min egen haven..hvilket undrede mig.

Pludselig opdagede jeg også at det kun var i dén have solen skinnede, og at himlen var blå..Det var helt fantatisk at se.

Jeg gik ind og ringede på døren, og mødte 2 kvinder. De var vældigt kede af det…..

Det viste sig, at deres mor var igennem sidste fase af sit liv, og hun ventede på at blive hente op af sine engle..Da jeg kom ind til denne kvinde, var hele soveværelset fyldt med kvindens familie. Hendes forældre brødre m.m.

Men det var kun mig og kvinden der kunne se dem. Jeg klippede kvinden, og fortalte at hendes have var så fantatisk at se på, og at lyset over huset/haven var noget ganske særligt.

Kvinden havde ikke været parat før, men det var hun nu. Hun havde været utrolig bange for at dø, og tænkte bla. om hendes familie kunne klare det efter hendes død osv. Der er jo mange tanker, der flyver igennem ens hoved – ting man skulle have sagt eller gjort anderledes. 

Vi talt kort om lidt af hvert, og jeg gav en behagelig healing. Kvinden blev afslappet og takkede mig mange gange for at jeg var kommet..

Da jeg forlod familien, så jeg de gik ud i haven. Hendes mand og de 2 kvinder, de nød det smukke syn og gik og holdt om hinanden, og kiggede op imod himlen.

Da jeg igen kom ud til mig bil, var det diset koldt og mørkt. Men da jeg vendte mig om og kiggede ind til dem i haven, var der fuglekvidr, solskin og blå himmel..Og hele haven fyldt med Erantis.

Kvinden døde om natten.

Comments are closed.