At søge hjælp

On 14. juni 2013

Det er forståeligt, at flere og flere søger hjælp hos enten læge eller i den alternative verden, hvad enten det er helbredsmæssig eller psykologisk bistand. 

Dette skyldes, at vi godt ved, at vort liv ej er, som det skal være, men grunden til, at vi fortsætter med det gamle liv, er, at det føles tryggere, idet vi kender det.

Der findes efterhånden utallige tilbud om, hvordan vi som mennesker kan få hjælp til at nå indsigten i os selv og vort liv, og egentlig kan man ikke sige, at den ene behandling er mere rigtig end den anden, når blot den er med til at hjælpe det enkelte menneske på vej til et bedre, sundere og rigere liv.

Vi må ikke glemme at få indsigten i vore egne følelser, ikke kun til vore omgivelser, men også i forhold til os selv og vor egen holdninger til livet. Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at skulle vælge en form, som passer til det individuelle menneske.

Vigtigt er det, at vi ikke fordømmer hverken den videnskabelige lægeverden eller den alternative. idet begge har til formål at ville hjælpe mennesker.

Alt indgår i det hele, idet alt udgår fra det samme.

Comments are closed.